Термін0в0! Вибору немає – капітуляція РФ: почалося! Кремль здається? Після удару ЗСУ, переможемо!

Експерти запевняють, що росія вже починає заморожувати конфлікт і просить сісти за стіл переговорів. Там не очікували, що ЗСУ так потужно нищитимуть окупантів. Тож, росія вже готова капітулювати, але не знає, як це зробити.

Про це одному з українських телеканалів розповів політолог Микола Давидюк. Він каже, що Україна вже відрізає і буде скоро готова повертати свої території.

Він наголосив, що якщо росіяни не знайдуть тут слабинки, а Збройні Сили їм цього не дадуть, як і політики, то вони нікуди більше просунутися не зможуть.

За словами політолога, завдання окупантів зараз – зберегти хоча б те, що є.

“Але і це їм не вдасться. Згадайте вчорашні обстріли Криму по Джанкой, який був одним з головних операційних центрів, аналогічна історія була з Севастополем, тому нічого в них не вийде”, – відповів Давидюк.

А щодо миру, то насправді росія вже готова до капітуляції. Але не знає, як це показати на цій території,– каже він.

Давидюк розповів ознаки того, що росія готова заморозити конфлікт:

Шредер заявляв, що путін хоче миру.

Папа Римський звинувачував нас, чому ми не хочемо миру,

Ердоган заявляв, що путін готовий щось підписувати.

Але є одна проблема. Нам не треба “мінськ-3”, нам не треба “Стамбул-1”, нам треба Ялта, Донецьк, Луганськ, Херсон тощо , і не в значенні підписання документів, а в значенні повернення українських міст. Це наше завдання,– заявив політолог.

Він наголосив, що гроб путіна ми поставимо в Донецьку, як леніна в росії, і будемо показувати, як виглядає диктатор-карлик.

“Єдине, що нам не треба великий гроб, десь метр на 30 сантиметрів. Там буде лежати путін, коли ми повернемо наші міста”, – жартує він.

Політолог каже, що завдання ЗСУ зробити це якомога швидше, і вони це роблять.

“Повірте, Інститут вивчення війни сам в шоці від того, що вони щодня бачать звіти українських боїв, де українці круто використовують західну зброю, що вони навіть в теорії не передбачали. Ось це сила української армії”, – відповів Давидюк.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *