Капітуляція РФ! Вивести війська – сталось немислиме: Путіну вже доклали. Переможемо!

На переговорах ще у березні росіяни були готові до повернення на кордони 23 лютого, а військові відтоді і дотепер з останніх сил намагаються приховати свої поразки від Путіна.

Про це українським ЗМІ заявив радник керівника ОП Олексій Арестович.

“Вони про це говорили як мінімум. Ми не просили ці переговори. А вони просили. Ще в березні. Зараз ми їх тим більше не просимо, а вони просять, і дуже сильно. Я суджу за непрямими даними. Є такий принцип “розвідка на себе”. З цього можна дуже багато встановити. І ось я дізнався, що вони були готові відводити війська”, – сказав Арестович.

До того ж, поки названа дипломатія Росії намагається вибити собі хоч трохи кращі умови, аби уникнути тотального розгрому, армія РФ імітує “бурхливу діяльність” у спробах приховати свою поразку.

Так військові намагаються приховати від президента країни-агресора Путіна, що терплять повну поразку.

“Російське командування вирішує одну дуже важливу задачу: як би так зробити, щоб усі ще не зрозуміли, що вони програють. Тому що всі їхні зусилля на лінії фронту – це те, що в армії називається імітацією бурхливої діяльності. Інакше назвати потуги, які п’ятий тиждень поспіль переслідують за однією і тією ж схемою, неможливо”, – зазначив він.

За словами Арестовича, коли люди хочуть чогось досягти, вони щось змінюють, намагаються обрати іншу тактику або ж просто переглядають план дій. А російські генерали цього не роблять. Наприклад, на Ізюмському напрямку військові РФ роблять одне і те ж, через що регулярно отримують відсіч ЗСУ.

Від Сіверська і до Бахмута вони відчайдушно намагаються” підрізати”, заходити збоку, вийти хоча б на якісь околиці. І все одно нічого не домагаються, зазначив Арестович. Рашисти так і не можуть захопити Бахмут, вбиваються в Пісках і Авдіївці. Аналогічна ситуація на Запорізькому та Херсонському напрямку.

До того ж, хоч пропагандистська машина видає дедалі більше заголовків про обіцяний росіянами “страшний наступ”, але насправді його немає. За словами Арестовича, рашисти продовжують ходити в “божевільні” атаки і зазнають втрат, проте нічого не можуть цим досягти. РФ вже відправляє в Україну недоформований армійський корпус, який несе не тактичну, а стратегічну роль.

За словами Арестовича, зараз російські генерали думають, що їм робити.  Прямо сказати Путіну, що нічого не вийде і вони взагалі все “пролюбили”, що у них великі проблеми з утриманням вже захоплених раніше територій, вони не можуть. Також генералам не можна говорити, що їм потрібно ставати в оборону, адже Путін вимагатиме наступати. А наступ проводити вони не можуть. Саме тому армія РФ робить те, чому всіх російських військових найкраще навчили – вони зображують “бурхливу діяльність”.

Рашисти, посилаючись на “тимчасові труднощі”, тягнуть час і чекають якихось змін. Генерали бояться піти до Путіна і прямо сказати про програш. Але і виконувати йвого накази їм страшно. Тому армія РФ не наступає, не відступає, а просто зображує якісь спроби вести бій.

Війна Росії проти України вже досягла такого стану, що ніякі дії РФ ні до чого не ведуть. Це також стосується можливих ракетних ударів по українській столиці.

“Стрілянина ракетами по Києву, навіть якщо така трапиться, нічого не додасть російським цілям і завданням операції, спробам їх досягти. Нічого не дасть до утримання ситуації, до ситуації можливої оборони того, що вже завойовано. Воно просто безглуздо з усіх боків. Чисто емоційний жест – щоб убити побільше цивільних і зіпсувати нам свято? По-перше, ми відповімо і зіпсуємо свято набагато більше. І хто в це не вірить до Криму – тепер може переконатися, що і цілі, і можливості є для цього”, – говорить Арестович.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *