Годину тому! Ярош звернувся до народу: українська армія. Рішуча відповідь ворогу – браво!

Сьогодні Ярош в черговий раз вирішив звернутися до українців.

“Під час війни потреба в єдності відчувається особливо сильно. Наш народ зумів об’єднатися у 1919 році й утворити соборну Українську державу. А наше покоління робить усе, щоб захистити і зберегти відновлену незалежність. Національне військо завжди було, є і буде опорою державності.

Історично й географічно склалося так, що ми маємо сусіда, чиї імперські інтереси і намагання поглинути Україну не залишають нам іншого вибору, ніж продовжувати боротьбу за свободу.

Ми довели ворогу і всьому світові, що в єдності народу зі своїм військом ми непереможні.

Бажаю сили, стійкості, віри у свою армію і нашу спільну Перемогу! Єднаймося! Вічна Пам’ять полеглим за Україну. Слава українським воїнам! Слава Україні!” – написав він на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно Ярош також зазначав, що:

“Путін лякає Війною весь світ, і в першу чергу, нас – українців… Але ж, наші люди – не такі перелякані як інші… Ми, українці, з осені 2013-го безпосередньо протидіємо вторгненню ерефівського ворога.

Я, звичайно ж, проти «шапкозакидательства» і применшення сил супротивника, але, враховуючи їхні ІПСО та реальний стан ворожих збройних сил, можу з впевненістю говорити про те, що «русскіє» імперіалісти не можуть провести довготривалої, наступальної, широкомасштабної операціі, яка б здатна була ліквідувати державність України та взяти під повний контроль територію більшу, ніж вони контролюють зараз (Крим, частини Донецької та Луганської областей).

У них особовий склад, навіть, «елітних таманських і кантемирівських» дивізій, їхніх різношорстних спецназів, перебуває у жалюгідному стані: «дідівщина» косить їхні лави; чеченці, дагестанці, буряти – збочено знущаються над «русскім пополнєнієм», роблячи із молодих «русскіх парнєй» «тєрпіл», «опущених збоченців», повних нікчем у військовому відношенні; у них вже, навіть, «кадирівці» на елітні військові берети здають по іншій «пільговій програмі» – морди б’ють русскім бойовим спецназівським генералам…

Оборзєвший криміналітет «збиває бабки» з «ліхіх донбаських і сірійських гусаров» у далеких гарнізонах; техніка московських окупантів, роками, не проходить регламентних і обслуговуючих робіт тощо…

Наші віковічні північно-східні московські вороги мають проблеми з соціально-економічним станом, боєготовністю збройних сил, морально-психологічним забезпеченням їхнього імперського суспільства набагато більші, ніж маємо ми – Украінці…

Безумовно, ми будемо надіятися на краще, а готуватися до найгіршого – до широкомасштабного вторгнення військ Ерефії та їх васалів із ОДКБ.

Але, я переконаний, що наш український народ, спираючись на Збройні Сили України, здатний, раз і на завжди, поставити хрест на імперських амбіціях Кремля…
Якщо Путін зі своїми посіпаками попре, ми, разом зі своїми союзниками, так дамо їм «по яйцях», що імперія здується та зникне…

Слава Нації! Смерть російським окупантам!”

Варто зазначити, відбувається це на фоні все більшої концентрації військ РФ на кордонах з Україною.

Російські війська, які перекидають із Сибіру й Далекого Сходу на захід, перебувають уже за 40 кілометрів від російсько-українського кордону: це не лише техніка, а й військовослужбовці у великій кількості, “відрядження” яких може тривати 6-9 місяців, а то й довше.

Також міжнародна новинна агенція Reuters оприлюднила набір знімків супутників із космосу, які зафіксували російську військову техніку на кількох полігонах поблизу України.

Президент Володимир Зеленський розраховує, що результатом переговорів з Росією буде деескалація ситуації на кордоні з Україною, і що РФ гарантуватиме досягнення миру на Донеччині та Луганщині.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *