Гучна справа щодо Соловйова в Італії. Люди повинні знати, як патріот Росії “мучиться серед них – загнили, бездуховних гейропейців”.

В п’ятницю, 18 жовтня 2019 року, автори Telegram-каналу “Жир” повідомляють одну вельми багатообіцяюче-оптимістичну новину: “В Італії вихідці з Росії готують листівки з найяскравішими висловлюваннями сеньйора Володимира Соловйова і збираються роздавати їх серед жителів біля озера Комо, де затишно оселився сам сеньйор Володимир Соловйов. Італійці повинні знати, як патріот Росії мучиться серед них – загнили, бездуховних гейропейців. “.

Більше 120 тисяч чоловік підписали петицію проти телеведучого Соловйова На сайті Change.org з’явилася петиція із зверненням до муніципалітету італійської провінції Комо. Її автор закликає не давати італійське громадянство російському телеведучому Володимиру Соловйову. На даний момент петицію підписали 124,7 тис. Осіб.

Автор – священик, провідний опозиційного російськомовного YouTube-каналу, емігрант з Росії отець Сергій, повідомляють «Відкриті медіа». Він вимагає внести ім’я Соловйова в «список Магнітського» і заборонити в’їзд до країн Європи і в США. До якого приходу відноситься отець Сергій і де він служить, видання не повідомляє.

За словами отця Сергія, Соловйов має намір отримати італійський паспорт. Священик звинувачує телеведучого в тому, що він «змусив багатьох молодих людей вступити до лав приватних військових підрозділів і вести братовбивчу війну в таких країнах, як Україна і Сирія». Священик вважає, що слова Соловйова «сповнені ксенофобії та екстремізму і залишаються безкарними».

Священик заявив, що для реакції італійського уряду потрібно зібрати близько 100 тис. Підписів. Зараз на сторінці петиції стоїть мета в 150 тис. Підписів. Також отець Сергій розповів, що перевів знайомим італійцям фрагменти виступів Соловйова через що вони «були в жаху».

14 жовтня Соловйов заявив, що ніколи не думав про зміну російського громадянства, повідомляє «Національна служба новин». Також телеведучий засумнівався в тому, що отець Сергій дійсно є священиком, так як «він невідомий нікому як священик» і «мова, якою він користується, теж навряд чи відповідає мові священиків».

Ще одне клопотання Отець Сергій створив ще одну російськомовну петицію із зверненням до Роскомнадзор, Слідчому комітету і директору ВГТРК. У ній він вимагає заборонити Соловйову вести політичні ток-шоу і радіоефіри, так як телеведучий однобоко і маніпулятивно розбирає теми, розносить в суспільстві «дух ворожнечі», а також використовує в мові образи, лайка і переходить на особистості, пише polit.ru . Ця петиція зібрала 6,3 тис. Підписів. Отець Сергій пояснив це тим, що росіяни «не сподіватись на справедливий розгляд у своїй країні».

Авторитети

Раніше повідомлялося, що телеведучий Володимир Соловйов користується найбільшою довірою серед росіян. Такі дані опитування, проведеного «Левада-центром». В ході опитування респондентів попросили назвати п’ятьох російських журналістів, публіцистів, оглядачів, провідних суспільно-політичні ток-шоу, які виступають на радіо, телебаченні, в пресі та інтернеті, за роботою яких вони намагаються стежити.

Росіяни вважають, що довіри заслуговують Володимир Соловйов (програма «Вечір з Володимиром Соловйовим,« Росія 1 ») (23% опитаних), Андрій Малахов (« Прямий ефір »,« Росія 1 ») (11%), Андрій Норкин (« Місце зустрічі », НТВ) (6%), Володимир Познер (« Познер »,« Перший канал ») (6%) і Ольга Скабеева (« 60 хвилин »,« Росія 1 ») (6%).

Список Магнітського

Список Магнітського – документ, прийнятий урядом США. У ньому вказані російські чиновники і силовики, які імовірно причетні до загибелі в СІЗО аудитора інвестиційного фонду Hermitage Capital Сергія Магнітського. Фігурантам списку заборонений в’їзд в США за порушення прав людини. Фінанси цих людей на території країни також заморожуються.

За матеріалами

Джерело: prefiks.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *