Зеленський в ш0ці! Результати екзит-полів у Черкасах – Бондаренко лідирує. Дива не сталося!

Чинний мер Черкас Анатолій Бондаренко ( “За майбутнє”) перемагає в другому турі виборів мера свого опонента від партії “Голос” Віктора Євпака.

Про це свідчать результати екзит-полу “Студії Савіка Шустера”, який був проведений компанією Liberty Report. Результати були оприлюднені на сторінці “Шустер online” в Facebook відразу після закінчення голосування на дільницях.

Так, Бондаренко підтримали 54,25% виборців, а за Євпака проголосували 45,75%.

Нагадаємо, в першому турі виборів Бондаренко отримав підтримку 37,6% виборців, в той час як Євпака підтримали трохи більше 19% виборців.

Нагадаємо, Бондаренко – це саме той мер з яким лаявся президент і якого Зеленський назвав бандитом. Ось що з цього приводу пише “Клименко- Тайм”:

“За даними екзит-полу Шустера, в Черкасах мером переобрано діючого міського голову, Анатолія Бондаренка від ” За майбутнє”.

Цифри теж не дають особливо шансів його опонентові – Бондаренко за опитуванням обійшов “Голосьонка” Віктора Євпака на 9%.

Це, до речі, той самий Бондаренко, який постійно кидав якісь виклики президенту Зеленському. І в останній момент переметнувся з партії Філатова-Корбана “Пропозиція” в партію відверто антагоністську, “За майбутнє” Коломойського. Чим передбачувано накликав гнів Джокера.

Взагалі судячи з поточних екзит-полыв виходить, що в більшості ключових міст перемагають діючі мери.

Зрозуміти людей просто – в поточній турбулентності їм хочеться хоч якоъсь передбачуваності “.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *