Залужний: “Всі, від малого до старого повинні про це знати, наша перемога України у в!йн! з росією “не буде фіналом” “

Валерій Залужний наголосив, що Україна боротиметься проти росії “до останньої краплі крові”. Однак наша перемога у війні “не буде фіналом”.

Після перемоги потрібно буде готуватись до наступної війни. Про це головнокомандувач Збройних Сил України сказав в інтерв’ю TIME.

Виходячи з того, що я безпосередньо знаю про росіян, наша перемога не буде фіналом. Наша перемога буде можливістю видихнути і підготуватись до наступної війни,
– сказав Залужний.

США запитували Залужного про евакуацію

На початку широкомасштабного вторгнення голова об’єднаного комітету начальників штабів США, генерал Марк Міллі, запитував Залужного, “чи планує він евакуюватись до більш безпечного місця”. Головнокомандувач чітко відповів, що тікати нікуди не збирається.

“Я сказав йому: “Я вас не розумію”. Для мене війна розпочалася у 2014 році… Я не втік тоді і я не збираюсь тікати зараз”, – наголосив Залужний.

Зверніть увагу! Видання Time присвятило обкладинку та статтю Залужному. Новий випуск журналу матиме назву “Генерал: Валерій Залужний і український шлях війни”. Стаття називатиметься “Всередині українського контрудару, який змінив хід війни”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *