Сльози щастя! Звільнили повністю – Харківщина наша: грандіозний nр0рuв! Це ввійде в історію!

Українські військові, ймовірно, звільнили Куп’янськ-Вузловий. Це селище на Харківщині, що розташоване на лівому березі річки Оскіл.

Наші захисники оприлюднили фото біля в’їзду до селища. Про звільнення повідомив розвідник ЗСУ з ніком Kriegsforscher.

Стелла з написом “Куп’янськ” ще забарвлена кольорами росії, але там вже зображено Герб України. Він намальований жовтою фарбою.

Сьогодні хороший день. Куп’янськ-Вузловий повністю звільнено, – написав розвідник.

Боєць анонсував, що слід чекати на 3 трофейні Т-90А та кілька підбитих Т-80БВ, БМП-3, БТР-82А.

Українські військові у вересні розпочали контрнаступ на Харківщині, внаслідок якого було деокуповано майже всю область. Окупантів вигнали з Балаклії, Куп’янська, Вовчанська тощо.

Стрімкість просування наших військ у Харківській області перевершила й найоптимістичніші очікування. Майстерність наших Збройних сил має особливо яскравий вигляд на тлі попередніх недолугих спроб росіян просуватися вперед по трупах своїх солдатів.

Те, що зараз відбувається на фронті, має конкретну назву — стратегічна наступальна операція. Вона складається з ряду операцій нижчого рівня, зокрема з операцій за оперативними напрямками, одна з яких проводиться на Херсонському, а інша — на Харківському напрямках. Ці операції становлять собою єдине ціле, розроблені й проводяться за єдиним задумом і планом.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *