Залишилось декілька днів…Щойно о 20:00 Порошенко виступив з довгоочікуваною завою для українців

Миротворча місія ООН в разі розміщення на всій території окупованого Донбасу допоможе повернути мир на цих землях за лічені тижні.

Про це йдеться в зверненні президента України Петра Порошенка з нагоди Міжнародного дня учасників операцій ООН з підтримання міжнародного миру і безпеки, передає Бізнес.Медіа.

Зокрема, Порошенко зазначив, що внесок України у підтримання миру і безпеки дає моральне право розраховувати на допомогу ООН у протидії російській агресії.

“Розгортання на тимчасово окупованій території Донбасу багатонаціональної операції під егідою ООН може стати важливим елементом врегулювання, метою якого є повернення світу на українську землю і відновлення її територіальної цілісності і суверенітету в міжнародно визнаних кордонах”, – заявив Порошенко.

Також на своїй сторінці в Facebook президент зазначив, що якщо ВСУ будуть стояти на кордоні з Росією, світ на Донбас повернеться дуже швидко.

“У мене немає ні найменшого сумніву: як тільки ми відновимо контроль над кордоном, світ негайно повернеться на ці землі за лічені тижні”, – підкреслив Порошенко.

Джерело:bn24.biz.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *