Терміново: в київському метро поліцейські жорстоко побили жінок

Прес-служба Головного управління Національної поліції в Києві повідомила в п’ятницю, 21 грудня, що в київському метро поліцейські побили жінок. Про це повідомляє видання “Бізнес.медіа” з посиланням на заяву на прес-службу МВС.

“Як тільки правоохоронні органи отримали повідомлення про те, що співробітники поліції на станції метрополітену побили жінок, начальник поліції Києва Андрій Крищенко для об’єктивної перевірки цієї інформації призначив службове розслідування. Ця інформація також передана до Київського управління внутрішньої безпеки Нацполіціі України”, – наголошується в повідомленні .
Як повідомляється у відомстві МВС за даним інцидентом призначено службове розслідування.

Посмотреть изображение в Твиттере

Посмотреть изображение в Твиттере

NNews@Tim44him

В киевском метро полицейские избили женщин

Смотреть другие твиты NNews

Також повідомляється, що підсумки службового розслідування будуть направлені до Державного бюро розслідувань (ДБР) для прийняття процесуального рішення.

Нагадаємо, раніше співробітників поліції (вже звільнені), які були затримані за побиття людей в харківському метро, ​​звільнили з СІЗО під заставу. За даними слідства, кілька патрульних поліцейських в харківському метро на станції «Південний вокзал», займалася вимаганням та жорстоко била пасажирів. Дані поліцейські обчислювали на вокзалі людей в нетверезому стані, потім запрошували їх у поліцейську кімнату, де силою або погрозами вимагали у них гроші.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *