Відео. “Ми не хочемо воювати, нас змушують, наші вже на Донбасі”: Солдати РФ про війну з Україною

Російські солдати в приватній бесіді розповіли, що ВС РФ перекидають на кордон з Україною. Перекидають лише контрактників, строковиків не беруть.

Російські солдати в приватних бесідах підтверджують, що командування віддало наказ про масштабну перекидання армії РФ на кордон з Україною, підкреслюючи примітний факт: серед особового складу перекидають лише контрактників, строковиків не беруть. На опублікованому відео діалог російського блогера з двома російськими солдатами, які в приватній бесіді розповіли, що армійські підрозділи ЗС РФ відразу з декількох військових округів перекидають до Криму і на кордон з Україною.

При цьому в наказі зазначено, що на кордоні з Україною російські військові будуть до вересня включно. “Чесно скажу, відправляють туди тільки контрактників, строковиків не беруть. Відправляють по всій Росії. Всіх військових, у нас десь більше 100 чоловік туди виїхало. Там Україна щось газує. Когось відправляють до України, кого-то на Донбас. Вони туди їдуть БТРами з боєприпасами, які вчення? ” – заявив російський солдат у відповідь на питання, чи будуть реальні бойові дії або всі обмежитися навчаннями. Солдати зізнаються, що вони не хочуть їхати, але нічого з цим вдіяти не можуть: “За нас все вирішують”

А тим часом, розслідувачі Conflict Intelligence Team пояснили, як Росія готується до наступу на територію України. Стягнуті війська з усією РФ, і подібне відбувається впервие.Прі цьому підкреслюється, що Кремль вже провів всі військові навчання і таке стягування військ – це безпрецедентний крок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *