“Будь-який опір буде придушений протягом 24 годин” – Жириновський запропонував Кремлю пустити поїзди до України, щоб ховати тіла загиблих при вторгненні..

Володимир Жириновський знову пригрозив Україні вторгненням. Він запропонував Кремлю в поїздах ховати тіла загиблих у війні українців і росіян.

У Росії наростає антиукраїнська мілітаристська істерія.  Депутат Держдуми РФ, лідер фракції “ЛДПР” Володимир Жіріновкій пригрозив захопити Україну за 24 години.

Скандальна заява він зробив в ефірі радіостанції “Комсомольская правда”.

Image
 “Ми чекати не можемо. Війська будуть введені на всю територію України. Будь-який опір буде придушений протягом 24 годин”, – сказав Жириновський.

 Він загрожує Україні “повною зачисткою”.

На думку російського політика, Москві варто приховати величезні втрати, які виникнуть в ході бойових дій.  Для цього він запропонував задіяти поїзда, щоб вивозити тіла загиблих українців і росіян.

“Ми повинні підготувати санітарні поїзди, щоб вони стояли на підході до українського кордону … Прибрати трупи вбитих, щоб це не було так непривабливо, як Мамаєва побоїще”, – заявив Жириновський.

Варто відзначити, що Жириновський є відомим українофобом.  Протягом останніх 7 років він регулярно загрожує Україні окупацією, міркує про розподіл країни, загрожує ракетними і ядерними ударами.

 Зараз його риторика загострилася на тлі ескалації конфлікту на Донбасі і наближення дати виборів до Держдуми Росії.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *