В ці хвилини! Міністра викрили: найкорумпованіша структура – президент в люті: далі збирає гроші! Вводив його в оману

Широко розрекламована реформа будівельної галузі прогнозовано закінчилася частковим перерозподілом потоків, проте головні бенефіціари тінього будівельного ринку залишились на місцях, знайшовши, вочевидь, спільну мову з паном Чернишовим, чинним міністром розвитку громад та територій України.

Про це пише публіцист Сергій Іванов. Далі передаємо позицію автора в оригіналі.

Вже минув рік, як Чернишов став міністром, і вже рік триває симуляція реформи однієї найкорумпованіших державних структур – Державної архітектурно-будівельної інспекції. Спочатку Чернишов вирішив, що одного контролюючого органу для такого імпозантного міністра замало і запустив два нових органи ДІМ (Державна інспекція містобудування України) та ДССМ (Державна сервісна служба містобудування України), а потім раптом, не закінчивши першу, почав другу «реформу», відповідно до якої при якій ДІМ та ДССМ ліквідуються, натомість створюється новий орган – ДІАМ (Державна інспекція архітектури та містобудування України). Сенс цієї суперечливої, але бурхливої, діяльності Чернишова збагнути важко – іноді складається враження, що йому просто подобається вигадувати красиві абревіатури.

Паралельно з неймінговими експериментами міністра стара ДАБІ вже рік як «ліквідується» – за фактом, як і раніше, збирає гроші з забудовників. І все було б не так сумно, якби Чернишов, вводячи в оману Президента, не повертав на посади людей «смотрящего» за ДАБІ часів Януковича – пана Олександра Сергієнка (Васильченко, Федоренко, Король), а також «смотрящих» за галуззю доби Порошенка – братів Горових (Галіцин). Людей, з якими у Чернишова не склався конструктивний діалог, він не помічає впритул попри лобі та рішення суду про поновлення на посадах, як це сталося з першою заступницею голови ДАБІ Костенко.

Окремо розповім про нового кандидата від братів Горових і до чого тут ОПЗЖ. Враховуючи, що Чернишов – харків’янин, Горові через харківських депутатів ОПЗЖ пролобіювали на посаду в.о. глави ДАБІ Сергія Галіцина. Також тут доречно згадати, що цивільна дружина Олексія Горового – Тетяна Плачкова – є народним депутатом від ОПЗЖ. Таким чином, можна констатувати те, що проросійська політична сила, окремі представники якої зараз під санкціями, знайшла собі нову годівницю у вигляді будівельної галузі за підтримки чинного поки що міністра Чернишова.

А на посаду голови нової ДАБІ Чернишов рухає такого собі Семена Кривоноса, також людину Горових – непогана реформа за свої гроші, чи не так?

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *