Українці почали більше довіряти Зеленському — опитування…

Довіра українців до президента Володимира Зеленського зміцнилася. Так, йому довіряють 44% опитаних, не довіряють – 54%.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг» 22-23 лютого.

Так, порівняно з січнем рівень довіри до глави держави зріс на 7% — з 37% до 44%.

На другій сходинці за рівнем довіри слідом за Зеленським — спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, якому довіряють 29% і не довіряють – 33%, ще 32% не знають його.

Юлії Тимошенко довіряють 26%, не довіряють – 72%. Петру Порошенку  довіряють 25%, не довіряють – 74%. Юрію Бойку довіряють 23%, не довіряють – 60%, не знають його – 13%. Денису Шмигалю довіряють 14%, не довіряють – 52%, майже третина не чули про такого.

Президентський рейтинг також очолює Зеленський. Якби вибори відбулися найближчим часом то його підтримали б 23,1% тих, хто має намір голосувати та визначився із вибором.

За Порошенка проголосували б 14,4%, Бойка – 11,3%, Тимошенко – 10,9%. І.Смешка підтримують 7,2%, В.Гройсмана – 5,7%, Д.Разумкова – 5,3%, Є.Мураєва – 4,9%, О.Ляшка – 4,1%, А.Яценюка – 2,9%, О.Тягнибока та В.Кличка – по 2,4%.

Варто зазначити, що опитування проводилось серед населення України віком від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing — телефонні інтерв’ю з використанням комп’ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Помилка репрезентативності дослідження не перевищує 2,0%.

Джерело:puer.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *