Щ0йно! Не став мовчати – вліпив Медведчуку. Порошенко побілів – 5 років нічого не робив!

У мережі з’явився аудіозапис розмови нібито політика Віктора Медведчука і колишнього помічника президента Росії Владислава Суркова у 2014 році. Співрозмовники, зокрема, обговорювали поставки електроенергії до Криму, які з української сторони курирував Медведчук, а з російської — Сурков. Ситуацію прокоментував політолог Борис Тизенгаузен в ефірі каналу “Україна 24”.

“Подивімося, що було далі. Адже це розмова 2014 року. А далі Медведчук отримав ці контракти. Тобто від зворотного можемо зробити висновок, що така розмова, можливо, могла б відбутися. Хоча зараз є з десяток інструментів, які емулюють наші голоси та створять цю бесіду нашими голосами.

Мене інше турбує: у 2014 році спецслужби перехоплюють цю розмову. І я впевнений, що глава держави був проінформований про це. Чому тоді не було протидії економічної, санкцій? Чому дозволили це зробити? Тоді теж розуміли, що інформаційні канали не можуть існувати без фінансування”, — сказав він.

Політолог зазначив, що багато скандальних речей з’являються в пресі, а не від спецслужб.

“У нас взагалі дуже багато закритої інформації з’являється не від спецслужб. Згадайте ті самі плівки Деркача, де цілі президенти розмовляли. Хто міг записати закриту розмову двох президентів? Значить, у нас не спецслужби, а сито якесь, де все просочується.

Мені не дуже зрозуміло, доказом чого ці записи можуть бути — змови на якогось картельного на ринку? Ось за це можна отримати санкції, за щось ще — мені складно сказати”, — сказав він.

Додамо, на аудіозапису нібито Медведчук і Сурков говорили про схему поставок електроенергії, в якій задіяна російська компанія “Інтер РАО” та її структури на окупованому півострові.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *