“Тобі дали шанс! Терпіли з ввічлівості…”: у Зеленського відреагували на скандальні заяви Богдана

Радник Єрмака заявив, что Богдана на посаді глави ОПУ “терпіли з ввічлівості”.

“Кокаїновими снами” назвав радник глави Офісу президента з комунікацій Михайло Подоляк учорашній пост колишнього очільника цього відомства Андрія Богдана, в якому він розкритикував президента Володимира Зеленського.

Відповідну публікацію Михайло Подоляк розмістив у своєму Facebook.

Подоляк назвав колишнього керівника відомства “невдахою” і дорікнув йому в “убивстві майже року нормального президентства нормальної команди”, через що тепер “управлінський механізм треба будувати наново”.

“Тобі несподівано дали відмінний шанс. Роби. Перебудовувати. Форматуй. Принеси користь президенту і країні. Але ти вирішив відразу всіх “послати”, вважаючи, що тільки ти і є – Цар і Бог в одному флаконі. І тобі все зобов’язані… Богдан просто завжди вважав, що це він … справжній президент”, – написав Подоляк .

В ОП також стверджують, що терпіли Богдана із “ввічливості, тому що вміють цінувати друзів і давати шанс”, але “щодня неадекватність прогресувала”, що в результаті “набридло і його делікатно попросили геть”, а тепер той нібито намагається “вдарити якомога болючіше”.

“Тебе (Андрія Богдана – ред.) делікатно попросили геть. Ти стандартно образився. І стандартно почав хамити, погрожувати, понти … Президент дав дуже особисте інтерв’ю, де відверто розповів про свої розчарування в деяких людях. Так часто буває в житті. Спочатку ти бачиш одну людину, віриш їй, сподіваєшся на неї, ставиш поруч і вважаєш другом. Потім ти делегуєш їй супер можливості. Вона не витримує випробування мідними трубами, ламається, стає зовсім іншою, виставляє на перший план огидні особливості власного характеру”, – додав Михайло Подоляк.

Нагадаємо, Володимир Зеленський в інтерв’ю УП заявив, що хотів зробити з Богдана генерального прокурора, але помітив, що влада псує його.

Своєю чергою, Андрій Богдан написав в Facebook, що Зеленський

Перетворили владу на посміховисько: Богдан різко відповів Зеленському, який “врятував його”
перетворив владу на “посміховисько”.

Зазначимо, Андрій Богдан працював із президентом від 21 травня 2019 року. З посади керівника Офісу президента його звільнили у лютому 2020 року.

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *