Щ0йно! Звільнити, прямо в ОП – ніхто не очікував, почалось немислиме! Нові обличчя

Стало відомо, що в Офісі Президента можливі кадрові зміни.

Про це повідомляють у телеграм-каналі «УП. Off the record», посилаючись на джерела у владі. Під загрозою опинився, за словами джерела, заступник голови ОПУ Андрій Смирнов, який є заступником Андрія Єрмака з вересня 2019-го року.

«Він вже давно конфліктує з іншим заступником Єрмака, Олегом Татаровим. Також у Смирнова склалися досить натягнуті стосунки безпосередньо з головою Офісу – його заступник «занадто часто має власну думку та намагається доносити альтернативну інформацію до президента, що дратує Андрія Борисовича», – говориться у повідомленні.

«Даю 90% імовірності, що в найближчий місяць-два, Андрюха піде», – кажуть співрозмовники у владі, зазначає телеграм-канал.

До слова, Голова Верховної Ради не виключає, що уряд може розпрощатись з деякими міністрами вже протягом найближчого пленарного тижня. Він наголосив, що деякі міністри цієї осені можуть піти у відставку за власним бажанням, а частина очільників міністерств може залишити Кабмін у «добровільно-примусовому форматі».

Про це він сказав під час брифінгу.

“Відставки можливі… Справді є міністри, до яких є запитання. До деяких – і у мене особисто. Я наразі не переходитиму на прізвища. Є ті, хто, можливо, самостійно піде у відставку, а є ті, хто в “добровільно-примусовому форматі” можуть залишити Кабінет Міністрів України”, – сказав Разумков.

На брифінгу, до речі, спікер відповів про власну відставку, запевнивши, що не тримається за керівну посаду в Раді.

Дмитро Разумков прокоментував можливості своєї відставки з посади голови Верховної Ради України. Політик каже, що йому подобається робота і він докладає зусилля для якісного виконання службових обов’язків.

“Мені моя робота подобається, і я сподіваюся, що я її достатньо якісно виконую. Принаймні, я в цьому плані працюю”, – відповів Разумков на запитання щодо можливості його відставки.

Водночас спікер парламенту нагадав, що питання відставок виписане у Регламенті ВРУ, і якщо нардепи ініціюють цей процес, то за словами Разумкова, “обов’язково ми його пройдемо”.

“А далі подивимося на його результат, різне може бути. Я за посаду не тримаюся, але працювати я точно буду”, – підсумував він.

Крім того, Разумков додав, що станом на сьогодні немає жодної підстави для розпуску Верховної Ради України.

“Конституція України передбачає підстави для дострокового припинення повноважень Парламенту: протягом одного місяця не сформовано коаліцію, протягом 60-ти днів з дня відставки Кабінету Міністрів не сформований новий склад Уряду, або неможливо провести пленарне засідання впродовж 30-ти днів однієї чергової сесії. Станом на сьогодні жодна з цих підстав не може бути причиною для розпуску парламенту”, – заявив він.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *