Прямо в ефірі! Ляшко ш0кував: назад в Раду, на наступних виборах! Люди не чекали – зійшов з глузду

Ляшко зайде в Раду як лідер партії або президент.

Про це політик заявив в інтерв’ю ведучій програми “Влада vs Влащенко” Наташі Влащенко.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко не братиме участь в проміжних виборах народного депутата України у виборчому окрузі №206 (Чернігівський район), які повинні відбутися у зв’язку зі смертю нардепа від цього округу Антона Полякова.

На вибори партія піде без Ляшко

“Я думаю, партія (Радикальна партія Олега Ляшка – ред.) буде брати участь у виборах, тому що це наша область базова, у нас там хороша підтримка. Я, особисто не буду”, – відповів Ляшко на запитання журналістки про те, чи буде він балотуватися.

За його словами, участь у виборах для нього не має сенсу, так як скоро будуть вибори до Верховної Ради наступного скликання.

“Я вважаю, що будуть дострокові парламентські вибори”, – пояснив Ляшко.

“Зайду в Раду як лідер партії або президент”

Він також додав, що для нього немає необхідності балотуватися по округу, так як він є лідером політичної сили.

“Всі опитування показують, що наша партія буде в парламенті. Навіщо мені самому, десь через вікно, через бічний вхід залазити до Верховної Ради? Я зайду через центральний вхід!” – заявив Ляшко.

Екс-нардеп зазначив, що за три роки роботи діючої Ради він жодного разу не був в парламенті.

“Я зайду туди тільки як лідер партії, яка перемогла на виборах або як президент – для того, щоб прийняти присягу! Ніякого іншого варіанту бути не може!” – додав Ляшко.

Екс-нардепи поводяться як жебраки

Політик також згадав, що коли він був діючим депутатом, то часто бачив в Раді колишніх колег, які вели себе негідно.

“Ідеш в туалет або їдальню, і колишні депутати за тобою бігають, як сарана. За підлоги хапають, папірці якісь пхають… Настільки це виглядає принизливо, настільки негідно. Ну ти ж депутат, веди себе гідно! Бігаєш як жебрак, до туалету не можна зайти, тому що стоїть під дверима з якоюсь петицією, три копійки хоче заробити. Я не такий, і не збираюся ні за ким бігати”, – підкреслив Ляшко.

До слова ще минулого року Ляшко був не проти зайняти місце в Раді. Однак, він не зміг пройти до цього скликання Ради ні на чергових виборах у 2019 році, ні на довиборах, які проводились на Чернігівщині минулого року. Лідер Радикальної партії балотувався у 208-му окрузі Чернігівської області. На ньому у 2019 році до Верховної Ради пройшов Валерій Давиденко, який 23 травня 2020 року був знайдений застреленим у своєму офісі у Києві.

Відзначимо, що нещодавно лідер радикалів розпочав піаркампанію

Голова «Радикальної партії» та колишній нардеп Олег Ляшко почав знову активно піаритися. Традиційні меседжі про корів та українське село з’явилися саме в той момент, коли на Чернігівщині, звідки сам Ляшко, звільнився виборчий округ.

Олег Ляшко відвідав приватне фермерське господарство в селі Мухівці, Немирівської територіальної громади.

«У цьому фермерському господарстві 80 корів. За останніх 10 років ні копійки державної підтримки. Де обіцяні мільярди гривень підтримки фермерам? На 100 тисяч гектарів орної землі – це єдина ферма, яка залишилася в цьому районі! У мене питання до тих, хто протягував закон про продаж земель: на кого працюють ці 100 тисяч гектарів землі? На чий добробут? Як Україна може відродити село і виробництво, коли тут немає корів?», – написав радикал на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, в серпні Олег Ляшко в день 10-річчя Радикальної партії звернувся до однодумців та своїх прихильників, заявивши, що всі перемоги політсили “ще попереду”.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *