Прорвали оборону! Порошенка взяли – прямо на віллі: увірвались. Скандальна правда – показали всім! (ВІДЕО)

Безсонні ночі Гетьмана закінчилися. Шоу у Козині закінчилось і тепер вже сумнівів немає — його організував сам Порошенко: сам створив конфлікт, сам в ньому переміг і сам же на ньому попіарився – все в найкращих традиціях путівщини. На цьому наголосив на своїй сторінці у Фейсбук блогер Євген Прокопишин.

«А тепер поясню детально, що відбулось», – додав він.

І тут же продовжив, розклавши по пунктах:

— Порошенко найняв кучку якихось людей, щоб ті влаштували невеличку таку провокацію, виключно щоб в кадр помістились

— звинуватив в цьому Зеленського, ніби це ОП проплатив цю акцію проти Порошенка

— завчасно привіз туди своїх людей (свою приватну армію, не всю, також частину чисто для кадра)

— а потім пізно ввечері, коли шоу закінчилось, особисто приїхав туди і «молвіл рєчь» на камеру (звісно ж, куди без неї) про те, як він переміг Зеленського, який дуже боїться Порошенка…

«Чесно, вчора я думав, що це не його шоу, а дійсно хтось вийшов проти регіонала-олігарха нарешті, але ці клоуни «прокололись» в 3-х моментах», – підкреслив Прокопишин.

По-перше, ніхто ніде в інтернеті не анонсував і не розписував типу «ми йдемо до Петра, приєднуйтесь», що уже дивно, бо такі акції завжди мають подібну розголоску.

«По-друге, все там відбувалось досить жваво до одного моменту: наймані провокатори-актори увійшли в кураж і пішли не по сценарію – прорвали оборону Петра, але замість того, щоб йти до його будинку (як типу і хотіли), всі повернулись назад і заявили про кінець акції, а потім зібрались через дорогу в кучку і робили вигляд, що отримують оплату за акцію і почали поступово розходитись, а все це відбувалось на камери рашенок. Ну да, це ж так «логічно»…», – додає він.

По-третє, наголосив блогер, «те, що туди відразу ж прибув Порошенко, це взагалі фіаско, особливо на фоні того, що за пів години до того рашенки писали в інтернетах, що «поки Зеленський зганяє своїх тітушок до будинку Порошенка, сам Гетьман власноруч плете маскувальні сітки для військових», але тільки но спектакль закінчився – тут же Петро уже в Козині на камери піариться і про маскувальні сітки для військових забув».

У завершенні свого допису Прокопишин звернувся до самого Порошенка:

«Петя, запам’ятай: ти не гетьман! Всі ці твої шоу ніяк не перекриють того факту, що ти маріонетка Медведчука і виконав його (Путіна) накази та торгував з окупантами на крові наших людей, українці цього НІКОЛИ НЕ ЗАБУДУТЬ (ну, крім твого купленого електорату, але я вчора поспілкувався з десятком рашенок і тепер не вважаю їх українцями – звичайні росіяни, тільки в українських вишиванках)».

Зазначимо, що активісти і ветерани досі проводять акцію під будинком Порошенка, який захищають охоронці з фірми Медведчука «Шторм».

“І щоб перекрити зашквар, сьогодні Порошенко через ручну «Демсокиру» організовує акції в Конча Заспі під будинком Зеленського. Збір був оголошений біля ТРЦ Магелан. Туди вже з’їхалися порохоботи Гудименко, Гай, Тука і інші. Це називається «на злодієві і шапка горить». Коли суспільство розуміє партнерство Медведчука і Порошенко в заробітку на торгівлі вугіллям з «ЛДНР» і росіянами під час війни. І Петьману так страшно, що він викликав підмогу у вигляді кишенькових активістів на свій платний мітинг”, – пише телеграм-канал “Таємний депутат”.

Нагадаємо, вночі біля вілли головного «гетьмана» відбулися сутички між мітингувальниками, які прийшли до колишнього президента з питаннями про Медведчука, після брифінгу Баканова та Венедіктової, і приватною армією Порошенка. Про це повідомляв телеграм-канал «Картковий Офіс».

«Яку він створив за вкрадені у країни гроші», – наголошується у телеграм-каналі «Картковий Офіс».

У зіткненнях на стороні армії Порошенка активну участь приймає поліція. Акція біля вілли Порошенко почалася вночі. Співробітники поліції вже двічі відтісняли мітингувальників.

За інформацією різних ЗМІ, кілька учасників акції повідомили, що прийшли до Петра Порошенка через його зв’язки з одіозним депутатом від “Опозиційної платформи – За життя” Віктором Медведчуком.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *