“Порошенка потрібно судити!”: Саакашвілі не стримався – випалив сенсаційну правду. Це злочин!

В Одесі зареєстрували кандидата від фейкової партії «Блок Михайла Саакашвілі».

Про це повідомив екс-президент Грузії, глава Виконавчого комітету реформ України Міхеїл Саакашвілі на своїй сторінці в Фейсбук.

За словами Саакашвілі, кандидата зареєстрували за відомою комбінацією, розробленою в 2016 році під колишнього президента України Петра Порошенка та екс-депутата Ігоря Кононенко через тодішнього Міністра юстиції Петренка.

«Мені не зрозуміло, як при новій владі і більшості Зеленського (президента України Володимира Зеленського, – ред.) можливо, щоб схеми Порошенка і Кононенка продовжували існувати. З повною відповідальністю заявляю, що це – злочин! За такі комбінації Порошенка потрібно судити! А людей, які зараз продовжують не звертати на це увагу – негайно звільнити», – підкреслив він.

При цьому Саакашвіліі зазначив, що їхня партія «Рух нових сил Михайла Саакашвілі» на вибори в Одесі не йде, і вони не висували жодного кандидата.

«А« Блок Михайла Саакашвілі »- абсолютно фейкова партія, підставна качка старої влади!», – підсумував екс-президент Грузії.

Нагадаємо, що Саакашвілі раніше назвав себе “вічним кандидатом” на посади в країні. «Я завагався, вибачте. Я вічний кандидат на якісь посади. Поки групи інтересів в Україні сильні, вони ніколи не допустять, щоб я був на якійсь посаді, де вирішується конкретна виконавча історія »

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *