На Львівщині водій маршрутки кричав на учасника АТО та назвав свинею..

Чоловік мав при собі посвідчення інваліда війни.

У селищі Шкло Яворівського району 7 квітня водій маршрутки сполученням Львів – Шкло накинувся з образами на учасника АТО.

Про це повідомляє 24 канал

Чоловік їхав на роботу до Львова. Він є учасником бойових дій на Донбасі і має посвідчення інваліда війни. Але водій не захотів його везти за посвідченням. В результаті чоловік дав водієві 10 гривень за проїзд по Львову. У відповідь водій кинув в учасника АТО гроші й почав кричати й називати його свинею.

Image
Image
Image
«Йди, сідай ззаду, щоб я тебе навіть не бачив. Всі ви такі “воїни”, – заявив керманич.

Василь Мінджоса відповів, що платить лише за те, за що повинен заплатити. Після цього водій почав ображати АТОвця та називати його свинею.

НОВИНИ УКРАЇНИ І СВІТУ
УКР
РУС
Кричав й називав свинею: на Львівщині водій маршрутки відмовився везти АТОвця – фото
7 квітня 2021 , 18:11
928
Читать новость на русском
На Львівщині водій автобуса накинувся з образами на ветерана АТО / 24 канал
У селищі Шкло Яворівського району 7 квітня водій маршрутки сполученням Львів – Шкло накинувся з образами на учасника війни на Донбасі. Керманич не хотів везти чоловіка за посвідченням інваліда війни, тож почав кричати й називати його свинею.

Джерело:

24 канал
У Львові на час карантину весь міський громадський транспорт курсує у режимі спецперевезень, тобто усі пільги скасували. Цим користуються нахабні водії приміських автобусів, хоч пільги в області продовжують діяти.

ЗАУВАЖТЕ

На Донбасі загинув український захисник Ігор Байтала

Водій не хотів везти АТОвця за посвідченням
Інцидент трапився зранку 7 квітня у селищі Шкло. Батько журналістки 24 каналу Василь Мінджоса їхав на роботу до Львова. Він був учасником бойових дій на Донбасі, тож мав посвідчення інваліда війни.

Водій маршрутки не хотів везти АТОвця за посвідченням. Василь Мінджоса дав водієві 10 гривень за проїзд по Львову, адже у місті скасували пільги на проїзд на час карантину, а маршрутка їде на Головний залізничний вокзал. У відповідь водій кинув в АТОвця гроші й почав кричати.

Йти сідай ззаду, щоб я тебе навіть не бачив. Всі ви такі “воїни”,
– заявив керманич.

Василь Мінджоса відповів, що платить лише за те, за що повинен заплатити. Після цього водій почав ображати АТОвця та називати його свинею.

Інцидент трапився в автобусі сполученням Шкло – Львів / Фото Василя Мінджоси

ЦІКАВО

У Львові депутатку від “ЄС” оштрафували за безквитковий проїзд у тролейбусі: відео

Правоохоронці порадили АТОвцю написати заяву
У Новояворівську в маршрутку зайшли правоохоронці, адже під час карантину вони змушені ретельно перевіряти дотримання протиепідемічних норм. Василь Мінджоса розповів їм про інцидент, який трапився в автобусі. У той час водій продовжував лаятись. Поліцейські порадили АТОвцю написати на керманича заяву. Проте він не міг цього зробити, бо поспішав на роботу.

Соромно вже посвідчення витягувати. Простіше заплатити, ніж кожного разу вислуховувати крики та образи при пасажирах,
– розповів Василь Мінджоса.

Така ситуація трапляється вже не вперше. Відколи у Львові скасували пільги, водії обласних автобусів постійно вимагають гроші від пільговиків.

За матеріалами .unian.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *