Карма накрила! Сальдо при сmерtі – лікарі безсилі? Партизани в ділі – так буде з кожним!

Призначений окупантами “керівник” Херсонської області Володимир Сальдо госпіталізований в окупованому Криму, лікарі ввели його у медикаментозну кому та увімкнули до апарату ШВЛ. Про це повідомляє ряд російських телеграм-каналів.

Зазначається, що Сальдо збираються перевезти спецбортом із Криму до однієї з московських лікарень, оскільки йому стало гірше.

Зараз стан зрадника оцінюється як важкий, лікарі підозрюють, що Сальдо могли отруїти. Цю інформацію підтверджує тг-канал Вертикаль, наближений до української розвідки. За іншими даними, Сальдо міг перенести інсульт. Хоча не виключено, що Сальдо отруївся першими херсонськими кавунами і впав у кому, всяке трапляється.

Вчора, 4 серпня, призначений окупантами “керівник” Херсонської області Володимир Сальдо заявив, що лягає до лікарні, а своє “повноваження” передає “виконуючому обов’язків” Сергію Єлісєєву.

Сальдо зазначив, що до нього після наради підійшов “міністр охорони здоров’я” і “став наполягати на негайному медобстеженні”. Потім за його словами, “міністр” привів лікарів, “які, зробивши обстеження, наполягли на негайній госпіталізації”.

“Обговоривши з головою уряду колегами, вирішив погодитися з пропозиціями лікарів. Виконувати обов’язки голови Херсонської області на час моєї відсутності буде голова уряду Херсонської області Єлісєєв С.В (Сергій – колишній працівник ФСБ – ред.)”.

Пропагандистське російське видання РИА “Новости” з посиланням на ставлеників РФ у регіоні ще у липні жалілось про запобігання замаху на гауляйтера Володимира Сальдо..

За словами ЗМІ агресорів, бомба була закладена на шляху його автомобіля, проте “вчасно була виявлена і знешкоджена”.

Окупанти бравурно повідомляють, що Сальдо перебуває в міцному здоров’ї та бадьорому настрої і “продовжує виконувати свої обов’язки”.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *