Годину тому! У Зеленського лютують – Гордона накрили: зливав держінформацію? Слід ФСБ – це крах

В інтерв‘ю сайту «РБК» Єрмак каже, що Лукашенко просив перенести розмову з Зеленським, оскільки записував інтерв‘ю з Гордоном і навіть передавав привіт від нього. Цей факт легко перевіряється по датах, тож сенс маніпулювати відсутній, пише у своєму телеграм каналі Сергій Іванов.

Себто, ніщо не заважало Гордону передати не тільки привіт Зеленському, а й будь-яку інформацію Лукашенку, у т.ч по «вагнерівцях», якою він володів, якщо вірити версії про те, що розмову з Гіркіним він записував на прохання нашої розвідки.

Це, звісно, лише версія, але я б її перевірив, адже надто тісно Гордон співпрацює з персонами, які перебувають під контролем російських спецслужб. Вважати, що Гіркін та Поклонська дають йому інтерв‘ю без узгодження чи прямої вказівки з ФСБ, неможливо. Зв‘язки «пірамідки» з російською організованою злочинністю, яка за фактом є «гебешною» структурою, також загальновідомі. Плюсуємо сюди Смешка, Ахметова та ін. Чи не надто багато збігів? Пишіть свою думку в коментарях.

Як відомо, останнім часом позиція Дмитра Гордона розвернулась на 180 градусів як по відношення до Зеленського, так і стосовно вищезгаданого Ахметова.

Спочатку він на ефірі у 2019 році називав Ріната олігархом, а вже через рік передумує та називає Ахметова “неолігархом”.

Що цікаво цей перегляд поглядів Гордона збігся із переходом на канал Ахметова, на якому за відвідуваністю конкуренцію йому нині може скласти хіба що ексспікер Дмитро Разумков.

Проблема в тому, що Гордону все складніше викручуватися у світі соцмереж, де всі його ходи записані. Це десять-двадцять років тому він міг виманювати у людей останнє, рекламуючи пірамідки для лікування онкології, закривати свої ж газети та замітати сліди. А зараз його проповіді вже наполовину складаються з виправдання своїх минулих вчинків. І ця снігова куля не зупинити, а значить – і довіра до пропагандиста падатиме.

Таким чином про моральні принципи та патріотизм особи, яка впарювала повітря смертельно хворим людям, можна не говорити в принципі, але ми спробуємо.

Як слушно підмітив телеграм канал Megerini Гордон чудово знайомий з методикою Геббельса.

Найдикіші речі ти маєш вимовляти максимально впевнено, як щось звичайне, і не дуже розумні люди повірять.

Таким чином з його вуст на одній з передач пролунало пояснення своїх вчинків:

«У них на мене нічого немає, тільки піраміда та ясновидці. Але ж це нормальна історія».

Тобто те, що він обманював безнадійно хворих людей, «лікував» їх пірамідами та жбурлянням на підлогу, виманював останні гроші – це «нічого, нормальна історія»?

Варто зазначити, що свій коментар поведінці Гордона надав й Президент Володимир Зеленський на пресмарафоні, де він сказав:

“І навіть якщо я не піду на другий термін – вони так бояться! – Гордон (журналіст Дмитро Гордон – ред.) аж із штанів викидається: “Не должен идти! Не должен! Не должен! Не должен”. Ну, господи боже мій, чи це найголовніше? Я там не бачу, як діти мої ростуть. Оце я должен. Должен только им… позорище”.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *