Доля Авакова вирішена! У “Слузі народу” “злили” всю правду про скандального міністра. Революція в Кабміні

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков збереже свою посаду. По інших силовиках і міністрах, зокрема, генпрокурору Руслану Рябошапці, залишаються питання.

Про це заявив глава парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності Денис Монастирський (фракція “Слуга народу”) в коментарі “Інтерфакс-Україна” в понеділок, відповідаючи на питання, чи залишиться Аваков на своїй посаді.

“Мій особистий прогноз – він збереже посаду”, – сказав Монастирський. Нардеп додав, що питання “збереження посади або навіть можливість її підвищення для міністра Авакова практично вирішене”.

При цьому Монастирський розповів, що “про інших міністрів зараз йдуть великі обговорення, дискусії”. “Зокрема, йде велика дискусія про керівників правоохоронних органів … нова хвиля збору підписів за відставку Руслана Рябошапки (генерального прокурора – Ред.), також обговорюється доцільність перебування директора НАБУ (Артема Ситника – Ред.) на посаді, хоча правових підстав на цей момент його звільнення я особисто не бачу “, – розповів він.

Глава профільного комітету Ради також зазначив, що ще “існує маса питань” щодо можливого складу Кабміну, в тому числі і питання “залишиться чи не залишиться прем’єр-міністр (Олексій Гончарук – Ред.) як ключовий гравець в уряді”.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *