5 хвилин тому! Слуги влупили – прямо з трибуни Ради! Новий віце-спікер: рішення прийнято. Ніхто не чекав

Щойно, 19 жовтня, Олександра Корнієнка обрали першим віцеспікером парламенту. Як відомо, 19 жовтня Руслана Стефанчука, який обіймав цю посаду раніше, призначили головою Верховної Ради.

Призначення Корнієнка підтримали 256 народних депутатів, проти – 4.

Перед голосуванням та обговоренням Корнієнко окреслив свої пріоритети на посаді першого віцеспікера парламенту. Також з трибуни виступала  – кандидатка від “Європейської Солідарності” Софія Федина, що була конкуренткою Корнієнка.

Народ очікує від нас якісних законів, постанов. від позиції керівництва Верховної Ради, зокрема, першого віцеспікера напряму залежить якість цих документів, – повідомив Корнієнко.

Нардеп зазначив, що потребує покращення комунікація з представниками виконавчої влади, а саме міністерствами та органами місцевого самоврядування.

Політик розповів про необхідність перетворення парламенту на новий сучасний інститут з довірою у суспільстві. Також Корнієнко наголосив на потребі диджиталізації Верховної Ради та вдосконалення парламентських ЗМІ.

Наприкінці минулого пленарного тижня парламент призначив нового спікера Ради. Цю посаду зайняв колишній перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *