ЗМІ: Кернес таємно зустрівся із Зеленським та запропонував план дій по “формулі Штайнмаєра”

Мер Харкова Геннадій Кернес вирішив підтримати Володимира Зеленського в рамках просування так званої “формули Штайнмаєра” та процесу розведення озброєнь на Донбасі.

Про це повідомляє Діалог.UA. Сьогодні Харківська міськрада першими звернулась до Зеленського в підтримку “формули Штайнмайера”. Джерела Тelegram-каналу “Легітимний” заявляють, що харківський мер обговорював з президентом публічну підтримку позиції президента. Більш того, Кернес пропонує спільно з мером Одеси організувати в Україні проведення “маршів проти війни”.

Цей крок планується в рамках контрзаходів проти акції “Ні капітуляції”.  “Наше джерело з Офісу президента повідомляє, що Кернес приїжджав і обговорював із Зеленським цей хід, також він разом з Трухановим і іншими мерами міст пропонували президенту організувати” марші за мир, проти війни”. Також пропонували створити цілий рух на підтримку «мирних кроків» . Зараз вирішили почати з звернень на підтримку “формули Штайнмайера”. Як описувалось раніше, за звернення “Ні капітуляції” проголосувало декілька міст України Суми, Рівне, Львів, Херсон, Чернівці, Хмельницький та інші, а Південний Схід відмовився. Тепер Південний Схід не просто буде мовчати, а почне просувати свій меседж.

Джерело: startko.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *