Журналіст: У Києві щось планується. Починають сповзатися сeпapи з ОРДЛО

Публікуємо допис журналіста Сергія Іванова в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:

“До Києва приїхав луганський сепаратист Недовес. Пише, що захищати столицю від С14 та інших радикалів.

Абсолютно кончений зрадник, один з двигунів «руської весни» на Луганщині, хедлайнер сепаратистських сесій Луганської облради, підписант звернення до «братського російського народу», приятель та спільник Клінчаєва, багаторічний резидент «Миротворця».

Під час війни колаборував з окупантами, брав участь в нарадах з сепаратистськими ватажками, на його заводі ремонтувалася російська військова техніка, мав зносини з російським воєнпромом, не вилазив з Москви. Активно співпрацював з репресивними органами «ЛНР», доносив на на проукраїнських активістів та їх близьких.

В 2016-му був фігурантом кримінального провадження про відмивання грошей, яке за хабар поховало колишнє керівництво війскової прокуратури. Якщо такі кадри стікаються до Києва, значить тут щось планується – це вже очевидно. З одного боку, це погано, оскільки демонструє абсолютну імпотентність правоохоронної системи, з іншого – ми готові до зустрічі з такими персонажами набагато краще, ніж п‘ять років тому.

Ви думали, що «руська весна» – це десь? Зустрічайте.” – написав журналіст.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на startko.co.ua, а також на сам матеріал!

Українці переможуть !

Джерело: startko.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *