Втратили місце в топ-3. Alyona Alyona та Jerry Heil опустилися в рейтингу щодо ймовірного переможця Євробачення 2024

Попри потужний виступ у першому півфіналі Євробачення 2024 представниці України Alyona Alyona та Jerry Heil опустилася в рейтингу.

Alyona Alyona та Jerry Heil вийшли у фінал конкурсу, який відбудеться 11 травня, але при цьому втратили місце в топ-3 в рейтингу. Українські артистки вже посідають не третє місце в рейтингу щодо переможця музичного конкурсу, а знову четверте. life.nv.ua

Імовірність їхньої перемоги оцінюється у 8% (було 14%). Зараз Хорватія на першому місці, на другому — Швейцарія, а замикає трійку Італія. Alyona Alyona і Jerry Heil поступилися місцем Анджеліні Манго. Представнику Хорватії Baby Lasagna (Марко Пуришич)  вже довгий час пророкують перемогу в гранд-фіналі конкурсу (шанси на перемогу 36%).Другий півфінал відбудеться 9 травня і в ньому виступлять шістнадцять країн. Фінал конкурсу відбудеться 11 травня за участю 26 країн: по 10 країн з кожного півфіналу, країни Великої п’ятірки (Велика Британія, Німеччина, Іспанія, Італія, Італія та Франція) і країна-господиня — Швеція. Постановником номера українських артисток Alyona Alyona та Jerry Heil стала Таню Муіньо, яка створює кліпи для світових зірок.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *