Такі люди не можуть бути в делегації найвищого рівня – у США відреагували на п’яну ДТП, яку влаштував “слуга” Трухін

Включення нардепа Олександра Трухіна, який влаштував п’яну ДТП на Київщині, у склад української делегації під час візиту президента Володимира Зеленського до США, як мінімум, недоречне.

Таку думку висловила спікерка Палати представників США Ненсі Пелосі, повідомляє видання “The unfiltered lens“.

“Водіння в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння є серйозним правопорушенням, і такі люди не можуть бути включені до складу делегації найвищого рівня. Києву слід уникати послуг Олександра Трухіна хоча б до повного, прозорого і всебічного розслідування”, – зазначила Пелосі.

Нагадаємо, дорожньо транспортна пригода, про яку йде мова, сталася 23 серпня у Дарницькому районі. Водій автомобіля Audi не дотримався безпечної дистанції та швидкості руху. Він зіткнувся з автомобілем Ford, після чого перший транспортний засіб наїхав на автомобіль Daewoo. Унаслідок ДТП шість осіб, серед яких двоє дітей та Голова Комітету арбітрів УАФ Лучано Лучі, отримали тілесні ушкодження, як повідомляють ЗМІ.

Згодом стало відомо, що в редакцію Інформаційне Агентство “Центр новин” прийшли “листи щастя” з вимогою видалити новину про ДТП Трухіна.

Згодом виявилось, що нардеп Трухін, який є ймовірним винуватцем страшної ДТП, є членом делегації Володимира Зеленського до США.

За матеріалами prm.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *