Символ теперішньої влади.

Андрій Смолій:

Ліворуч терорист передає «привіт» всім українцям: тепер з вами буде так, тепер ви ніхто в своїй країні, тепер у вас немає правосуддя та правди, немає українського курсу, немає цивілізованої країни.

Можна киданути. Можна розмазати по асфальту Небесну Сотню, можна плюнути в обличчя Героям війни, можна розтерти волонтерів, можна все що скаже Путін.

Це фото – підсумок року. Як можна знищити і розтоптати все за 8 місяців року.

Олена Монова:

Больше всего меня изумляют ваши возгласы “ну как вам, те, кто голосовал за Зеленского, нормально?!”

Да нормально им, нормально. Им з..бись даже. Потому что это именно то, чего они хотели. Чтобы “майданутых” прищемили, война чтоб “стой раз-два“, в Мацкву чтобы ездить можно было, а здесь “Вороваек” слушать и старую лошадь Успенскую, а, и еще у барыг деньги отнять, имение, бабу, фарфор и лошадей…

u/Lastiv:

Росія стала першою в історії країною, яка публічно підтвердила, що причетна до влаштування терористичних актів проти мирного населення на території інших держав.

Обмен и беркут.

npubop.livejournal.com:

Внесением беркутовцев расстрелявших Небесную сотню в список на обмен московиты показали, что именно они стоят за этим преступлением против украинцев.

Мы об этом и так знали, но теперь ложные версии про американских снайперов на Консерватории и другие фейки, которые плодила кремлевская пропаганда, можно забыть. Заказчик выкупил своих исполнителей за наших пленных защитников. Украинцев за украинцев.

Nykola Olkhovskyi:

Прийде час і Кремль захоче самого ЗЕ поміняти на наших хлопців! Прийдеться міняти, “а шо делать?!”

За матеріалами сторінки в Фейсбук Дмитра Чекалкіна