Політолог: “Сьогоднішня акція проти капітуляції повинна раз і назавжди донести Зеленському, що капітуляція точно не пройде…”

Політолог Михайло Бесараб в своєму блозі на Фейсбуці пише про те, що сьогодні саме час згадати історію недавніх подій. Спочатку було звернення 17 вересня 2019 року «Не допустимо капітуляції». Його підписали сотні відомих українців, як тих, хто підтримує нинішню владу, так і тих, хто є її опонентом.

Політолог зазначає, потім був багатотисячний мітинг у Офісу президента 19 вересня. 6 жовтня в неділю на Віче «Зупинимо капітуляції» в Києві вийшло більше 20 тисяч чоловік. Після цього вийшло відеозвернення президента Зеленського, де він виправдовується. Потім був тривалий прес-марафон Зеленського для того, щоб донести єдиний месидж: «ви мене неправильно зрозуміли». Під час прес -марафону Зеленському задається багато питань щодо «формули Штайнмайера», він знову уникає конкретики.

Михайло Бесараб підкреслює, і ось настає 14 жовтня сьогодні в Києві на вулиці виходить ще більше людей, ніж за всі попередні акції разом узяті. Ми всі добре розуміємо. Мудрому мало б бути достатньо.

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *