Політолог: “Після того, що сталося, Зеленський має писати заяву про дострокове припинення виконання обов’язків глави української держави, або…”

Політичний аналітик Павло Нусс в своєму блозі пише про те, що шокуюча інформація про проросійські погляди членів команди Зеленського похитнула американське і міжнародне бачення російської агресії на сході нашої країни. Глава посольства США в Україні Вільям Тейлор у себе на батьківщині заявив, що «глибокий гнів на емоційному рівні» став головною причиною для ненависті команди Зеленського до Порошенка. І саме радник Зеленського Єрмак, в присутності високих американських чиновників звинуватив Порошенка у війні на Донбасі, показавши фото своїх загиблих родичів на Донбасі, не уточнивши правда, на чиєму боці вони воювали або від чиєї зброї було вбuто.

Павло Нусс пише, звинувачуючи Порошенко, ці звинувачення розглядаються і в сторону української держави. Це говорить про те, що владу в Україні захопили відверто проросійські елементи, які знищують або вже знищили вибудувану президентом Порошенко глобальну, проукраїнську, антипутінську коаліцію. І сьогоднішня новина про скасування посади спецпредставника США по Україні свідчить про продовження процесів ослаблення механізмів двосторонніх відносин, і пов’язано це не тільки з процедурою імпічменту президента Трампа, а й з висловлюваннями команди Зеленського. Фактично, саме Зеленським та його командою запущений не тільки процес розвалу міжнародної підтримки України, а й процес зняття антиросійських санкцій ЄС і США.

Аналітик вважає, що це тягне на державну зраду і ніяк інакше, і відповідальність за цей злочин проти України обов’язково піде відразу після зміни влади. Павло Нусс вважає, що у Зеленського є два шляхи. Перший: негайно спростувати сказану його соратниками нісенітницю і також негайно позбавити їх доступу до державної таємниці, звільнити, позбавити будь-якого впливу на владу. Другий шлях: самому починати писати заяву про дострокове припинення виконання обов’язків глави української держави.

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *