Олександр Курбатов: Прокурор просить звільнити трьох тeрoристiв. Це ж обмін пoлoнeними чи я щось плутаю?

На своїй сторінці в Фейсбук Олександр Курбатов написав допис.

Прокурор просить звільнити трьох терoристів, які у 2015 році підiрвали у Харкові міну МОН-100 і вб*ли трьох дорослих і 15-річного Даню Дідика, а ще 9 людей отримали пoранення. Ще раз, не у зоні активних бoїв, а у Харкові підiрвали мiну під час Маршу Єдності, який проходив під гаслом «22 лютого 2014 вигнали бандюковича — 22 лютого 2015 пора вигнати путлера!». Тобто терoристи знали про масову акцію і бажали вбити якамога більше людей, які прийшли проти aгресії Путіна. До речі, загинув від того вибуху і співробітник тоді ще міліції. Нічого прокурорам не муляє?

Вина Сергія Башликова, Володимира Дворнікова і Віктора Тетюцкого доведена і пожиттєве неминуче.Терористи проходили навчання у Бєлгороді і мали отримати 10 тисяч баксів за теракт. Але раз Росія просить – то хєр на тих жертв і їхніх родичів. Оце так домовився Володимир Олександрович з Путіним – просто знищив його в тому Нормандському форматі.

А в якому бою взяли цих терoристів? Це ж обмін полoненими чи я щось плутаю? Харків’яни проти такого обміну, вискочили протестувати – бо це ж їх хотіли вб*ти терoристи. Но ніт. Прокурор просить суд відпустити. Бо Президент Зеленський домовився з Путіним і який після цього закон, яка справедливість. Судді не випустили. Подивимося, що буде далі.

Вина підозрюваних у вб*вствi Павла Шеремента Юлії Кузьменко і Андрія Антоненка наразі базується на гаданні на кавовій гущі слідаків і прокурорів. Оприлюднені докази виявилися маячнею або чистою брехнею. Але за цих підозрюваних Путін не просить – вони проти Росії воювали, то нехай хоч вони сидять, якщо справжніх терористів і вбивць хочуть відпустити. Просто ппц.

Цікаво, як про ці досягнення Президент Зеленський у Новорічній промові скаже?

p.s. Про теракт у Харкові – у другому посиланні детальний матеріал. Почитайте, якщо забули

upd. У Києві відпускають беркутів, яких звинувачують у вбивстві 50 беззбройних людей на Майдані.

За матеріалами сторінки в Фейсбук Олександра Курбатова

Джерело: prefiks.co.uа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *