«Неможливо на це дивитися без сліз»: звільнений з полону боєць ЗСУ вразив відвертим зізнанням

Звільнений напередодні завдяки великому обміну полоненими військовослужбовець Збройних сил України Кім Дуванов повідомив, що на сьогоднішній день його побратими продовжують залишатися у полоні бойовиків так званої «Донецької народної республіки», інформує ТСН. Зокрема, про свої переживання захисник територіальної цілісності нашої держави розповів після прибуття до аеропорту «Бориспіль». «Живий. Проте є такі, кого не відпустили. Надзвичайно шкода, що так вийшло. Вони дуже сподівалися, дуже чекали. Уявіть, коли останні три доби нас збирали. Ви лише уявіть, що відчували люди, які чекали обміну, які просиділи там довше, ніж я. На них неможливо дивитися без сліз», – розповів військовий.

Повідомляє http://miysvit.pp.ua, із посиланням на replyua.net

Зазначимо, що Дуванов пробув у полоні понад сім місяців. Проросійські найманці захопили його на блокпосту під Донецьком, куди випадково заїхав вантажний автомобіль українських військових. Разом з Дувановим окупанти відпустили військових Олександра Геймураі Бориса Пундора, які стали учасниками фатальної поїздки.

Нагадаємо, що довгоочікуваний обмін полоненими між Україною та РФ відбувся вчора. Після цього влада країни-агресора вчергове почала говорити мовою ультиматумів, вимагаючи від Києва надання Донбасу особливого статусу.

Джерело: miysvit.pp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *