Нардеп вважає, що для агресорів повинна бути передбачена можливість ослаблення санкцій в разі виконання ними вимог України

Депутат фракції Слуга народу  і глава комітету Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва Богдан Яременко  заявив в Facebook, що для мирного врегулювання війни в Донбасі необхідна “активна дипломатія”, яка включає в себе зниження дипломатичного напруження з РФ.”
Зниження градуса дискусії в міжнародних організаціях, як компроміс з української сторони, цілком реалістичне рішення”, – написав політик.Яременко вважає, що “активна дипломатія” – це механізм, який передбачає послаблення санкцій для РФ в разі виконання Кремлем ряду умов. У той же час він повинен гарантувати посилення тиску на агресорів, якщо переговори будуть зірвані.

Редакція може не поділяти думки авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації. Будь-який передрук матеріалів з сайту може здійснюватись лише при наявності “активного гіперпосилання” на marik.co.ua, а також на сам матеріал!

Повний або частковий передрук тексту без письмової згоди редакції заборонено та вважатиметься порушенням авторських прав.