Ірина Геращенко: Якщо з Голодомору ржали, то спалена хата – то вже таке, по мєлочі. Наступний етап для хору Верьовки – частушки і сороміцькі пісні?

Нардеп Ірина Геращенко прокоментувала скандальний номер “95 кварталу”, присвячений пожежу у будинку Валерії Гонтарєвої:

Раніше хор Верьовки відкривав Гімном сесії ВР. Але ж тепер ВР – філія 95,білєти можна купити прям в ложі бенуар. Тому хор тепер виступає і на подпевках в кварталу . Огидно. Так втрачається репутація і ім‘я, напрацьоване роками. Бренд розчиняється в тупій пошлості.

Якщо з Голодомору ржали, то спалена хата – то вже таке, по мєлочі. Мені все зрозуміло з виконавцями, але от що це смішно мудрому українському наріду…, вселяє великий песимізм.

Я тепер категорично проти того, щоб хор Верьовки закривав нинішню сесію ВР і відкривав наступну. Цей колектив цієї каденції і за цього керівництва втратили на це моральне право. Нехай і далі тепер підспівують кварталу.

Кінець епохи Гідності. Легендарний хор, що співав « Реве та стогне» і Гімн, тепер, без всякого смущєнія , затягує сумнівні пародії. Наступний етап- частушки і сороміцькі пісні? Ми дійсно згідні фінансувати перетворення хору зі світовим іменем на приблатньонних лабухів без честі і совісті? Це і є анонсована нова гуманітарна політика, яка має повернути нам заблудші уми мешканців Криму і Донбасу? В Кремлі, безумовно, скоморошество хору сприймуть на ура.

Але я найближчим часом зась на їх концерти. Не тільки політики, але і цілі колективи можуть втратити репутацію за 5 хвилин. Хор має вибачитися. І перед пані Гонтарєвою, й перед тими, хто любив їх творчість.

Джерело: prefiksblog.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *