«Боже, який гарний хлопець! Це ж наше майбутнє! До сліз!» Українець підірвав «ТікТок» своїм віршем про Батьківщину (ВІДЕО)

На своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ, полковник Анатолій (Штірліц) Штефан опублікував відео, де студент інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка Данило Гайдамахи читає зворушливий авторський вірш про Україну. В описі публікації Штефан повідомив, що цей ролик був опублікований у відомій серед молоді програмі «ТікТок». «Цей молодий хлопчина із ніком «Чорнобровий» у соцмережі «ТікТок» рве на клапті «ватників» своїми відео. Респект! Разом переможемо!» – написав захисник України. Нижче наводимо текст вірша «Чорноборового» в оригіналі:

«Я закоханий палко, без міри у небачену вроду твою!
Все, що в серці натхненне і щире, – я тобі віддаю.
Ти дала мені радісну вдачу, кров гарячу пустила до жил.
Я без тебе нічого не значу, ніби птиця без крил.
Кожну хвилю, у кожну днину, гріє душу твоє ім’я!
Ненаглядна, горда, єдина – Україно моя!».

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на replyua.net

Варто зазначити, українці були зворушені вчинком хлопця. Багато хто написав, що вірш довів їх до сліз. «Мурашки по тілу! Гарно сказав!», «Дуже палко, щиро і сучасно! Повністю поділяю почуття цього юного патріота!», «Горда, що вчила такого талановитого і красивого!», «Боже, який гарний хлопець! Це ж наше майбутнє», «До сліз!», «Який молодець! Бачу не в мене одної мурахи по тілу!!! Побільше таких патріотів і переможемо», «Щирі почуття! Молодчинка!», «Велике бажання слухати і ще раз слухати. Дякую за емоції. Слава Україні!», – пишуть українці під зворушливим кліпом.

Джерело: miysvit.pp.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *