Публікуємо допис дизайнера, програміста і блогера Романа Котлара в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:

“Що у голові Зеленського? (На базі прес-конференції на фудкорті)

Якщо коротко: Зелений бліцкриг не вдався, зекоманда ідеологічно розвалюється не добігши до полю бою, все це виглядає в’яло та незграбно…

Якщо детально:

1. Зеленський вірить, що Рф могла втомитися воювати з нами, тому буде готова до миру.

– Я так десь і думав.. відкрию велику таємницю: Рф веде війну з нами близько 300 років в тому чи іншому виді, і фінансові втрати зараз через санкції, це лише витрати бюджету на війну. Тому годувати себе ілюзіями, це найгірше, що може зробити собі Зеленський, а він це робить.

2. Зеленський не розповідає все народу, бо будує «многоходовочкі»…За весь час, ці хитрі плани били лише по Україні, тому треба радитися з суспільством і слухатися його. Зеленьський в політиці якісь півроку, в порівняні з громадським суспільством, котре живе цим.

3. Зеленський не боїться майдану, і якщо що буде готовий піти.

– А от ось ця його думка, це вже наше досягнення, влада повинна розуміти, що носієм влади є народ, а не певні особи. Протести працюють.

4. Зеленський думає, що організатором та підбурювачем народу є Порошенко. Колосальна помилка часів Януковича. Майдан не має головного, майдан це живий організм котрий складається з мільйонів людей, що живуть і дихають Україною, але звісно в цьому організмі є і Порох, бо він теж українець, котрому болить Україна, але це помилка рахувати, що він «власник» Майдану.

5. Я не підтримую 112 канал і Медведчука, проте їхній журналіст під час дискусії про кінцевого бенефеціара 112 каналу, чудово різонув Зеленському: Хай краще нашими ЗМІ володіють громадяни ЄС (як наче у 112 каналу), ніж корупційні олігархи (зрозуміло, що натяк на Коломойського).

На що Зеленський відповів, я правильно зрозумів, що ви хочете, щоби нашими незалежними ЗМІ володіли іноземці? Тут важливе одне словосполучення: Незалежними ЗМІ.. АГАГАГА це про 1+1?? Регочу.

6. Про весна прийде, саджати будемо. Зеленський сказав, що думав, що матиме змогу садити корупціонерів. А йому сказали, що атата, президент не може впливати.

– Так чому ж на Пороха з усіх прасок кричали: посади Медведчука, посади того. Пане Зеленський? Чому Медведчук на волі, у вас, до речі, більше повноважень, ніж в свій час було у Пороха!! Але зараз процеси йдуть навпаки!! Регіонали та сепаратисти виходять з тюрьм, чого тільки коштує створювач «лнр» Єфремов, котрий вже місяць, як на волі.

7. Зеленський піде з посади, якщо цього вимагатиме народ, але тоді.. за його заявою, прийдеться обирати нового президента з продажних політиків, про яких саме продажних не знаю, але от тінь Коломойського над всією Україною насторожує, не тільки мене та українців, а й ЄС та США, про що неодноразово озвучувалося нашими партнерами.

Джерело: startko.co.ua