Більше ніж сором! Порошенка смачно “обмазали”, прямо на сцені: Петро у захваті – аж вуха в’януть

Колишній президент України Петро Порошенко поїхав до Харкова, де він підтримав кандидата у мери міста Олександра Скорика. Проте подія так би і залишалася без великої уваги, якби не промова самого Скорика. У ній він назвав Порошенка “гетьманом” та декілька разів дуже комічно хвалив політика.

Якщо коротко, Скорик видав порцію лизоблюдства, виступаючи перед колишнім президентом Петром Порошенком. Надмірну любов Олександра Скорика до Петра Порошенка помітила навіть дружина кандидата в мери Харкова.

Промову Скорика опублікували у Telegram-каналі “ТРУХА Харків”.

Так, спочатку кандидат у мери дуже розхвилювався. Він як міг намагався себе опанувати, після чого почав комічно закидати Порошенка лестощами.

“До нас сьогодні приїхав наш гетьман, якого ми любимо. Наш гетьман, за якого ми йшли у бій з 14-го року. З якого малювали собі портрети, як ікони”, – сказав Скорик про колишнього президента.

Усі присутні посміялися над жартом Скорика, а він продовжив своє підлабузництво.

Скорик, який хоче стати мером Харкова, заявив, що хоче досягти таких же успіхів у бізнесі, як і Порошенко. Він похвалив родину політика та його досягнення, після чого завершив свою промову.

У мережі жартують над лестощами від Скорика та зазначають, що він мав стримувати свої емоції. За думкою користувачів, кандидат у мери мав би прагнути до успіхів у політиці, а не жадати успіхів у бізнесі.

Ймовірно, про справжні мотиви, що видають наміри Скорика, свідчить ще одна його фраза: “Хочу досягти таких же успіхів у бізнесі, як ви, Петро Олексійович”.

Зазначимо, що Раніше в Офісі президента прокоментували звинувачення Петра Порошенка на адресу Володимира Зеленського після нападу на нього з зеленкою в центрі Києва.

Радник глави ВП Михайло Подоляк заявив, що інцидент з екс-президентом є звичайним хуліганством.

На його думку, заяви Порошенка “потрібно розглядати тільки через призму його шалених фобій”.

Радник глави ОП упевнений, що в ході урочистостей 24 серпня Порошенко ” опинився абсолютним інформаційним аутсайдером – і тому використовував навіть такий безглуздий і відверто хуліганський привід, щоб хоч якось перебити вкрай позитивну парадну повістку”.

“Якщо Порошенко дійсно заявив, що інцидент із зеленкою був спробою зупинити волонтерів і ветеранів, то це дуже дурна заява, навіть якось ніяково за Порошенка. Ці люди захищали Україну від зовнішньої агресії і їх не зупиняли набагато серйозніші речі, ніж зеленка”, – додав Подоляк.

Нагадаємо, колишнього президента Пера Порошенка облили зеленкою у центрі Києва після Маршу захисників у вівторок, 24 серпня. Пізніше стало відомо про те, що поліція затримала чоловіка, який хлюпнув зеленкою В Петра Порошенка.

Після скоєного на нього нападу екс-президент Петро Порошенко звернувся до президента Володимира Зеленського.

“Не хотів цього говорити, але змушений сказати. Володимир Олександрович, Я розумію-страшно. Я розумію, що ви волонтерів, військових, справжніх патріотів боїтеся більше, ніж Путіна. Не намагайтеся нас зупинити зеленою шмарклею. У вас нічого не вийде, хоча зараз ви сховали цих негідників на Банковій”, – сказав Порошенко, виступаючи перед прихильниками.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *