Зовсім інша людина: зірка «Сватів» вразила шанувальників зовнішнім виглядом. Пластика!

Актриса Анна Кошмал, відома за роллю Жені в серіалі «Свати», змінилася до невпізнання

Так, дівчина зробила селфі, на якому вона зовсім не схожа на ту Женю, яку ми добре знаємо по серіалу. Її обличчя дуже витягнулося і схуд, а світлий колір волосся робить її практично невпізнанною. Більш того, фото вона зробила без макіяжу, і навіть без нарощених вій.

Красуня ще не встигла зіпсувати своє обличчя хірургічними втручаннями за прикладом інших знаменитих актрис. Хоча, її видатні вилиці, які раніше прикрашала округлість її щік, могли з’явитися тільки після видалення грудок Біша.

Загалом, актриса ніяк не прокоментувала своє нове фото, залишивши лише хештег: «добраніч» і смайлики в вигляді поцілунків.

У коментарях прихильники Анни Кошмал відзначили її «природну красу» компліментами, а також почали питати, чи дійсно почалися зйомки “Сватів”.

«Ти така гарна, класна», «Ти дуже красива», «Красуня», «Така природна», «Красуня», «Така ви красива», «Ганнуся, Ви мій кумир. Свати полюбила через Вас і Федора Добронравов »,« Ангел »,« Яка ж ви красівая😍 просто слів немає »,« Ваy! Ти просто неймовірно красива! Тебе варто чекати в новому сезоні Сватів? », Пластика! Вулиці самі не прорізваються” – відзначили в мережі.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *