Знову впав у маразм: Жириновський грозить “засушити всю Україну”. Гряде катастрофа

Одіозний російський політик Володимир Жириновський в черговий раз почав погрожувати Україні.

Скандальний російський політик, лідер ЛДПР Володимир Жириновський пригрозив перекрити Дніпро, якщо Україна за 48 годин не почне постачати воду в анексуваному Росією Криму.

«Я б дав Києву 48 годин або ми перекриємо води Дніпра і засушимо всю Україну», – зазначив він.

Жириновський також обурився, що Росію шантажують через водної блокади Криму.

«Не потрібно торгуватися з Україною через водної блокади Криму. Потрібно навчитися проводити жорстку зовнішню політику, щоб ніхто надалі не надумав подібним чином шантажувати Росію», – додав скандальний політик.

Також раніше повідомлялося, що одіозний російський політик Володимир Жириновський загрожує трьом українським містам вторгненням російських добровольців.

Скандальний російський політик Володимир Жириновський знову впав у маразм і заявив, що мир з Україною неможливий. Він пояснив це тим, що українці ненавидять росіян і відкрито це демонструють. А ескалація конфлікту вигідна лише одній країні – США. Про це одіозний політик розповів в пропагандистській програмі Володимира Соловйова.

При цьому Жириновський стверджує, що Україна потрібна для того, щоб спровокувати Росію розв’язати війну в українських містах, куди підуть російські добровольці і влаштують там різанину, щоб захистити російськомовне населення.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *