Зеленський вже на місці! Терміновий візит – президент не стримав емоцій, їдемо на місце загострення. Потужний сигнал

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку на Донбас.

Глава держави відвідає передові позиції, де останнім часом систематично порушується режим всеосяжного та сталого припинення вогню і де внаслідок ворожих обстрілів загинули та були поранені українські захисники. Володимир Зеленський їде на Донбас як Верховний Головнокомандувач, щоб поспілкуватися з військовими та підтримати бойовий дух захисників.

Президент зустрінеться з українськими військовими, які несуть службу на передовій.

Попри чергове загострення на Донбасі українська сторона має намір зробити все можливе для досягнення миру. Україна потребує миру.Про це у Twitter написав президент Володимир Зеленський.

“Як Верховний Головнокомандувач я хочу бути з нашими солдатами у важкі часи на Донбасі. Їдемо на місця загострення. Вічна пам’ять 23-річному солдату, якого застрелили минулої ночі. Україна потребує миру і зробить все для цього”, – написав президент.

Нагадаємо, Денис Юшко з Миколаївської області загинув в результаті смертельного поранення в голову 8 квітня.

Він служив в 36 окремій бригаді морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського. 31 травня йому повинно було виповнитися 23 роки.

Життя воїна обірвалося під час обстрілу російських окупантів. З початку доби 8 квітня вони відкривали вогонь з артилерійської установки 122-го калібру, мінометів 82-го калібру і стрілецької зброї біля населених пунктів Піски і Водяне.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *