“Я закликаю всіх співвітчизників”: Ющенко зробив гучну заяву щодо другого терміну Порошенка

На думку третього президента України, в даний час країна переживає важкі, але знакові часи. Він закликав співвітчизників не помилитися у виборі. Третій президент України Віктор Ющенко закликав на майбутніх виборах 31 березня 2019 року підтримати чинного главу держави Петра Порошенка.

Про це Віктор Андрійович написав на своїй сторінці в facebook передає Zik.

«Ми переживаємо сьогодні важкі часи, але я переконаний, величаві та знакові. Як ніколи раніше, сьогодні потрібна наша єдність, наша консолідованість у питанні створення сильної України. Наша сила – це єдність навколо рідної держави. Держава не будується завтра чи післязавтра – держава будується сьогодні!

В історії кожної держави постають відповідальні моменти, які дають поштовх до прийняття одних з найважливіших питань, особливо на зовнішні виклики для нації. В понеділок ми стали свідками набуття чинності одного з них.

“Наші пріоритети визначені! Безпека держави. Стабільність в нашій державі. Захист української демократії та свободи”, – написав політик. Він закликав на майбутніх виборах підтримати Петра Порошенка – чинного президента України.

«Я закликаю всіх співвітчизників до спокою та прошу все українське суспільство об’єднатися навколо національних цінностей, навколо української державності і підтримати сьогодні діючого Президента України Петра Порошенка», – резюмував екс-президент.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *