“Я йому бажаю розстрілу!”: Батько вбивці 9-річної Лізи зробив шокуючу заяву. “Мерзота така”

Батько вбивці Лізи Кисельової розповів про свого сина.

Жахливе вбивство 9-річної Лізи в Саратові сколихнуло все місто.

Як повідомляється, тіло дитини було виявлено в середу, 9 жовтня в одному з покинутих гаражів. Дитина відправилася в школу і більше не повернулася додому. Правоохоронним органам вдалося відновити повну картину загибелі Лізи.

Батько вбивці Лізи Кисельової розповідає про свого сина. Михайло Васильович важко переживає те, що трапилося, згадує злочинне минуле сина і вважає, що за такий злочин потрібно карати смертною карою.

«Гіркота і образа. Що можна відчути? Мерзота така. Прям ось скільки себе пам’ятаю, стільки він і крав», – заявив батько вбивці.

Крім того, раніше він розповів, що йому зовсім не шкода сина: “Я йому бажаю розстрілу!».

Раніше рідні Лізи Кисельової заявили про єдиний прийнятний для них вирок, який можна винести вбивці дівчинки: «Розстріляти на місці!»

Коли передбачуваного вбивцю привезли до гаражів, щоб провести слідчий експеримент, до місця злочину стали збиратися місцеві жителі, які вимагали віддати душогуба їм на самосуд.

Дівчинка була з благополучної сім’ї, батьки виховують ще чотирирічного сина. Вона разом з батьками проживала в Саратові, в районі СХИ, це житловий мікрорайон, названий по абревіатурі Сільськогосподарського інституту. Тут розташовані хрущовки і старі гаражі. Через них багато дітей добираються до своїх шкіл. До інциденту жителі нічого страшного в цьому не бачили.

Ліза була активною і доброю дитиною. Вона брала активну участь у всіх практично подорожах. Займалася гімнастикою і вітрильним спортом. Близькі розповідають, що у неї був вольовий характер.

Джерело: korupciya.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *