“Всі думали, що це було дно, але знизу постукав Зеленський.” Політолог пояснив, чому у Олени Зеленської знайшли COVID-19

Володимир Зеленський готується відпочити на теплих островах, в зв’язку з чим і було придумано, що перша леді України заразилася коронавірусів. Про це на своїй сторінці в facebook пише політолог Дмитро Корнійчук.

Він підкреслив, що в Офісі президента спеціально придумали, що Олена Зеленська заразилася вірусом, через що вся сім’я на 2 тижні йде на таємничу самоізоляцію.

«Ну, приблизно так, як Зеленський був в січні в Омані в найдорожчому готелі, а українцям розповідали про« Буковель ». Готуйтеся до балагану – віртуальний Зеленський в самоізоляції на Банковій », – написав політолог. Трохи пізніше він розмістив ще один пост, в якому зазначив, що його прогнози збулися, і весь офіс йде на самоізоляцію, і вже зовсім скоро потрібно чекати сім’ю Зеленських на найдорожчому курорті світу.

На його думку, нинішня влада вважає всіх українців де * ібами. А адже ще зовсім недавно народ обурювався, що Порошенко таємно відпочивав на Мальдівах. За словами політолога, колишній гарант хоча б не придумував казки, що він на самоізоляції через якусь придуману хворобу. Всі думали, що це було дно, але знизу постукав Зеленський.

Джерело: marik.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *