У своєму відеозверненні дівчина зазначає: літак повинен був забрати всіх громадян України з охопленої епідемією провінції Ухань ще 11 лютого, але цього не сталося.

Громадяни України, які в результаті поширення епідемії коронавируса не можуть повернутися додому з Китаю, продовжують робити звернення до президента своєї країни Володимиру Зеленському. Одне з таких звернень опублікували кореспонденти “5 каналу”.

Українка Юлія Азарова записала звернення до президента Зеленському з проханням не залишати без уваги долю українців в Китаї. Дівчина зазначає: літак повинен був забрати всіх громадян України з охопленої епідемією провінції Ухань ще 11 лютого, але цього не сталося. Також вона піддала критиці заяву депутата Ольги Василевської-Смаглюк, що коронавірус є не більше ніж “маркетинговим ходом”.

“Вдумайтеся, кожен день вірус забирає не менше 100 життів. Ці смерті аж ніяк не фейковий, а небезпека бути інфікованим реальна, тому порожні висловлювання” сміливців “на відстані тут зовсім не до місця. Багато українців тут з гордістю говорять, звідки вони. Але вам , особам при владі, напевно нічого їм відповісти. Є чудова китайське прислів’я: якщо хочеш заволодіти серцем іншу людину, ніколи не залишай його “, – каже українка.

За матеріалами сайту Діалог