Вона заплатuла за стаpeньку в магазині 5 грuвень, а через кілька років отрuмала від неї стару кнuу. Хотіла її навіть викuнути, але знахідка була дивовuжною

Ця історія цілком реальна і сталася з моєю знайомою. Кілька років тому в магазині ця дівчина стояла в черзі за бабусею. Старенькій не вистачало 5-ти гривень, і вона нервово вивертала кишені, в надії хоч щось знайти. Видно було, що вона нервує і їй сильно не по собі.

Моя знайома дуже поспішала, тому просто заплатила за бабусю і забула б цю історію. Ну що ці 5 гривень – є чи немає, великий погоди вони не зроблять. Тільки через ілька років вони з бабусею зустрілися в міському парку.

Моя знайома гуляла там з новонародженою дитиною, а бабуся сиділа на лавочці. Старенька покликала її, вони розговорилися. Виявилося, що бабуся – цікавий співрозмовник, і з нею досить приємно спілкуватися. Так вони стали зустрічатися в парку. Просто базікали і гуляли.

І якось бабуся принесла на зустріч стару книгу. Моя подруга брати не хотіла – вона не любить книг, вважає за краще читати в електронному форматі. Навіть викинути дорогою додому збиралася, але якось рука не піднялася.

І більше бабуся на зустріч не приходила. Номерами вони не обмінялися, вона знала тільки ім’я бабусі, тому всі спроби її відшукати ні до чого не призвели. Все і забулося. І ось кілька тижнів тому дитина моєї знайомої, яка вже навчився ходити, витягла цю стару книгу і розкрила її.

А це виявилася не книга, а щось типу схованки. А в ній – красиве намисто. Ось так старенька віддячила за добру справу. Намисто віднесли до оцінювача – зараз воно коштує близько 10 тисяч. Чи не мільйон, звичайно, але теж приємно. Можете не вірити, але так буває!

Джерело: bbcccnn.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *