“Війна триватиме”, – ватажок “народної ради” “ДНР” назвав головну мету РФ в Україні (ВІДЕО)

Окупанти ОРДО не збираються виконувати Мінські угоди і планують розширити свої “межі” до кордонів всієї Донецької області.

Так званий “спікер народної ради” “ДНР” Володимир Бідевка визнав, що перемир’я на Донбасі не входить в сферу інтересів окупантів: вони не збираються виконувати Мінські угоди і планують захоплювати нові території України.

“Я вважаю, ми не маємо права відпускати Україну”, – заявив Бідевка, нагадавши про інтерес Кремля в дестабілізації України.

До війни на Донбасі Бідевка був нардепом від КПУ і після Революції Переваги голосував за відсторонення Віктора Януковича від влади, за надання Олександру Турчинову повноважень президента і навіть за амністію активістам Майдану. Пізніше, після заборони в Україні КПУ, Бідевка залишився не при справах і перебрався в окупований Донецьк.

 

У недавній розмові з пропагандистом Юрієм кошеням Бідевка підтвердив, що жителі ОРДО часто згадують “сите, тихе життя” і розчарувалися в формуванні “ДНР”. Люди хочуть жити в цивілізованому світі, де немає заборон на свободу пересування, де діє банківська система і немає війни. Тепер окупанти хочуть законодавчо заборонити людям ностальгувати і мріяти про краще життя. Більш того, в найближчому майбутньому світу на Сході України не буде.

“Я не знаю, якого числа і коли ми вийдемо на наші” державні “кордони … я маю на увазі Донецьку область. Але я прекрасно розумію: те, що ми туди вийдемо, не зупинить все інше. Боротьба, яка тут відбувається, не закінчиться, коли ми візьмемо Маріуполь … вона буде продовжуватися “, – стверджує окупант.

Журналіст Денис Казанський назвав “привітом” для всіх, хто не вірить в агресію РФ слова Бідевки: “Самі бойовики відкритим текстом заявляють про свої плани, записують це на відео і викладають в Мережу”.

 

За матеріалами dialog.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *