Відео. Дроздов: Бездумний Майдан-3. «Ні Лугандону».Прес-марафон Зеленського посміховисько.

Бездумний Майдан-3. Ні Лугандону. Продаж землі (катастрофа). Прес-марафон Зеленського (посміховисько) . Навколо цих тем танцює ця програма. По кожній із них я окремо ще висловлюся в фейсбучному режимі, а наразі суцільна відеопрограма – тут:

“Тут трошки інший рекорд. Ще ніхто з президентів так швидко (4 місяці) не ліквідовував свою власну посаду…” Так прокоментував прес-марафон Президента Володимира Зеленського український журанліст та телеведучий Остап Дроздов:

“За що-що – а от за це я готовий йому подякувати. Інститут Президента України доведено до рівня плінтуса. Ця посада (начебто найвища в країні) стрімко делегітимізовується. Він, може, й хоче зробити її більш людяною й тюнінгованою, але він її вбиває. Я теж проти надмірного пафосу, неприступності та роздутої солідності. Але гра президента країни в “в доску свого парня», в оце панібратство «на коротку руку» – це дешевий пацанячий прийомчик рівня міжквартальної гопоти. Є все ж таки статусні речі, якими не можна нехтувати, оскільки вони пізніше знехтують тобою. Зеленський дивним чином уособлює всі типові помилки всіх популістів усіх часів і народів, а саме: бажання сподобатися без відчуття міри. Він тупо переграЄ в цьому, і тому він сам себе перегрАє. Дивно, чому людина взагалі не вдупляє, хто вона і на якому політичному рівні перебуває. Оцей от «прес-марафон» найкраще було би провести на барахолці – там, окрім президента, є безліч іншої дешевизни.
За матеріалами

Джерело: surepris.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *