Ветеран АТО: Мене сьогодні вразило одне відео. Де снайпер розстрілює трьох українських військових

Про снайперів.

Мене сьогодні вразило одне відео…

Де снайпер розстрілює трьох українських військових. По черзі, один за одним. І вразило не те що хтось загинув, а те що після того як підстрелили одного бійця то два інших і не подумали впасти і заритись носом в землю.

На моєму шляху попадались хороші дядьки (з бойовим досвідом) Так от в 14тому спочатку нас вчили як не здохнути в першому ж бою або перестрілці. І головною тезою було: – Не знаєш звідки стріляють? Падай! Так от, це довбане правило не раз дозволяло чути свист кулі уже над собою. Форму то від багнюки то можна випрати, а от крові вже більш складно.

Але я не про це. Я не кажу що я там дАх*я воїн. Але те що солдати не розуміють як себе поводити себе в стандартні ситуації, при обстрілі снайпером… Мене привело в шок.

Так от, у мене виникла ідея – проект. Зробити серію відео, накшталт “Як не здохнути від снапера”, міни, розтяжок, мінометного обстрілу… Ну і так далі, в тому ж дусі.

Але звісно у мене питання, до військових. Наскільки це потрібно? Чи може це вплинути на поведінку бійця в бойові сутуації.

Ну і звісно ще одне питання… Чи є у мене в друзях снайпери? Або люди які проходили снайперська школи? І звісно потрібна порада, куди і до кого звернутись з пропозицією створити такий навчальний ролик.

П. С. Колись давно, в 15тому, вирішив я на РПК оптику прихерячить. Аж х8. Прихерячити то я прихерячив, а от пристріляти ніяк не міг… Витратив до біса патронів. А потім показав я його експерту… Він подивився, потім поміряв там щось, та й каже: – Так у тебе ствол кривий)

От тоді я зрозумів, не на все що стріляє потрібно оптику ліпити…

Джерело: startko.co.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *