Вчений РФ Сатановський вимагає застосувати на Донбасі методи, “відпрацьовані в Сирії”, після фейку Росзмі

Вчений РФ Євген Сатановський закликав Кремль розбомбити Україну, як Сирію, через фейк Россмо про загибель дитини під Донецьком.

 У Росії продовжують розкручувати фейк про нібито загибель дитини під Донецьком від удару українського дрона.  Підключився і одіозний російський вчений і політолог Євген Сатановський, який вимагає бомбити України.

Із заявою він виступив в своєму блозі на ресурсі  teletype.in

Image
Сатановський був обурений тим, що спікер Держдуми РФ у відповідь на “загибель дитини” запропонував усього лише виключити Україну з Ради Європи.  На думку російського “експерта”, Кремлю варто почати повномасштабну агресію проти Києва.

“Не буде миру на Донбасі, поки ми не примусимо Україну … І не словесними баталіями … а методами настільки ж простими, як дієвими, відпрацьованими в Сирії і недавно продемонстрованими в Карабасі”, – написав Сатановський.

Ймовірно, під “карабахськими методами” російський пропагандист має на увазі введення на чужу територію російських “миротворців”.

Він попередив Кремль, що незабаром Україна “накопичить сили” і зможе “атакувати Росію безпосередньо”.

“Ось-ось дочекаємося, якщо так триватиме далі”, – додав Сатановський.

Варто зазначити, що інформація Россмо про загибель дитини під Донецьком викликає багато запитань.  Окупанти все ще не надали ніяких доказів того, що сталося.  Більш того, ватажок “ДНР” Денис Пушилін Денис Володимирович відкрито сказав, що до трагедії ВСУ можуть бути причетні.

Жителі “ДНР” в соцмережах пишуть, що підрив дитини стався на день раніше, ніж повідомляють росіяни.  І, за їхніми даними, трагедія сталася через підрив міни в гаражі.

За матеріалами dialog.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *